Услуги

VIP трансфер

Предлагаме ексклузивен VIP трансфер от София, Пловдив, Варна и Бургас. 

Автомобилите, които използваме, са Mercedes V-Class и са запазени лично за вас.

Вашият личен шофьор ще ви вземе и ще ви осигури приятно, и комфортно пътуване от, и до Armaco Residence.

0 лв.
Трансфер от София
0 лв.
Трансфер от Пловдив
0 лв.
Трансфер от Бургас
0 лв.
Трансфер от Варна

Консиерж

В Armaco Residence предлагаме консиерж услуги и ще ви помогнем с всичко – от резервации за ресторанти и транспорт до осигуряване на билети за музеи, представления или събития.

Нашият екип ще се погрижи за задачите ви, за да може вашата почивка да бъде пълноценна и спокойна. 

Hotel service bell on a table in hotel. Concept of hotel or restaurant

Частни събития

Търсите идеалното място, където да отпразнувате специалния си ден?

Не търсете повече.
Armaco Residence е идеалното място за вашия рожден ден.
С елегантен декор, вкусни кетъринг опции, професионално светлинно и звуково оборудване, ние сме тук, за да направим празника Ви незабравим.

Разполагаме с пространството и удобствата, за да задоволим всички Ваши нужди – от семейни събирания до грандиозни партита.

Позволете ни да Ви помогнем да създадете перфектното парти, което Вие и Вашите гости ще помните дълги години. Свържете се с нас още днес, за да организираме празнуването на рождения Ви ден в Armaco Residence.

Private events

Фирмени Събития

Знаем колко е важно да се създават незабравими събития.
Независимо дали планирате корпоративно събитие, тиймбилдинг или специално тържество, нашият екип е тук, за да ви помогне да планирате и осъществите събитие, което да надмине очакванията ви.

Ще направим всичко възможно да се приспособим към различни по обем и вид събития.

Екипът ни е посветен на това да ви осигури персонално внимание за вашето събитие. 

Ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да разберем визията ви и да я реализираме, като ви предоставим експертни насоки за всичко – от планиране на менюто до декорацията и забавленията.

Предлагаме разнообразни възможности за кетъринг, вариращи от елегантни вечери до неангажиращи коктейлни приеми.

Нашите готвачи използват само най-пресните местни съставки, за да създадат менюта, съобразени с вашите вкусове и предпочитания.

Вярваме, че всяко събитие трябва да е уникално и запомнящо се.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите възможности за събития, опции и пакети, и започнете да планирате събитие, което вие и вашите гости ще помните години наред.

Corporate events

Сватби

Ние разбираме, че сватбеният ви ден е един от най-важните в живота ви.

Ето защо се стремим да ви осигурим незабравимо сватбено преживяване без стрес.

Предлагаме редица зашеметяващи места за сватби, които са идеални за церемонии и приеми. От елегантния ни ресторант до красивата ни открита тераса – разполагаме с идеалното място за осъществяване на вашата сватбена визия.

Ще си работим в тясно сътрудничество с Вас или с Вашите сватбени организатори, за да планираме и изпълним всеки детайл от Вашата сватба.

От планирането на менюто до декорацията и развлеченията – ще Ви подкрепяме във всяка стъпка от процеса, за да гарантираме, че сватбата Ви ще бъде всичко, за което сте мечтали, и дори повече.

В нашия хотел вярваме, че всяка сватба трябва да бъде уникална и персонализирана. Ето защо предлагаме широка гама от флорални аранжировки до забавления и сватбени услуги, които ще помогнат да направите сватбения си ден наистина незабравим.

Свържете се с нас още днес, за да научите повече за нашите сватбени места и пакети, и започнете да планирате сватбата на мечтите си в нашия хотел.

Weedeins