Заведения

Заведения

Armaco Residence Ви предоставя различни заведения. В ресторанта се сервира вкусна храна, приготвена от пресни, местни продукти. Насладете се на гастрономическите изкушения, създадени с любов от нашия шеф-готвач Ивайло Янакиев. Разполагаме също с лоби бар, салон за уиски и пури, салон за частни събития и открита тераса за отдих, които Ви приканват да се насладите на любимо питие с приятели или колеги.

Food of Ednorog restautrant. Meat in the fire with herbs.

Ресторант "Еднорог"

Добре дошли в уютния ни ресторант “Еднорог”!
Създали сме обстановка, която да допълва удоволствието от храната!

Освен на стилния интериор, тук ще се насладите на отлично обслужване, разнообразно меню и избор от напитки.

Предлагаме отбрана селекция от ястия, произхождащи от различни точки на света и, разбира се, традиционна българска кухня с цялата палитра на нейните вкусове и аромати.

Нашият известен главен готвач Ивайло Янакиев се гордее, че за приготвянето на ястията използваме само качествени и пресни продукти, повечето от които се доставят от местни ферми и производители.

Ние вярваме, че удоволствието от храната се превръща в незабравимо изживяване, когато е постигнат баланс между качество и вкус!

Лоби Бар

Мястото, което може да посетите както за ароматна топла сутрешна напитка , така и за ободряващ следобеден коктейл или пък чаша хубаво просеко преди вечеря.

В изискана и комфортна обстановка ще се насладите на богата селекция отбрани алкохолни напитки, както и на много безалкохолни коктейли, които опитните ни бармани ще приготвят за Вас.

ВИП Салон за Частни Събития

Перфектното място за отмора след цял ден в рая. Салонът приканва към уединение с приятел или любима компания, и оживява благодарение на богата селекция от най-добрите храни и напитки.

Това е идеалното място за срещи, релаксация или специален повод. На разположение е срещу допълнително заплащане и след предварителна резервация. Салонът ще бъде запазен единствено за Вас заедно с личен сервитьор. На рецепция ще Ви бъде дадена допълнителна информация